Blog

Amazon levering til Danmark

Den amerikanske shopping-portal Amazon har endnu ikke åbnet en dansk version af deres service. De har dog websites i flere store europæiske lande, fx Tyskland. Og ifølge deres liste med jobtilbud tyder det på, at de i skrivende stund er ved at åbne op i Sverige.

Men indtil de åbner Amazon.dk må vi danskere nøjes med at bestille vores varer fra fx Amazon.co.uk, som er den engelske version, og samtidig den version Amazon anbefaler danskerne at handle på.

Levering til Danmark?

Når du handler på Amazon kan du ikke forvente de samme leveringsbetingelser som du er vant til fra danske webshops. Både leveringstid og leveringspris svinger meget fra produkt til produkt, alt efter hvor varen ligger på lager henne. Nogle gange kan du være heldig at få leveret på få dage til en lav pris ligesom du er vant til i danske webbutikker, men andre gange tager leveringen længere tid og er dyrere.

Her ses de aktuelle standard-leveringspriser til Danmark (på Amazon.co.uk):

amazon-levering-danmark

Imens leveringsbetingelserne i nogle tilfælde er dårligere, så kan du næsten altid finde den ønskede vare til en lavere pris end hvis du kigger på danske webshops. Derfor må du i første omgang regne på hvorvidt det samlet set kan betale sig at købe varen på Amazon, og dernæst vurdere om du evt. kan vente nogle ekstra dage på at få den leveret.

Comments are closed.

Copyright © TobiasEhlig.dk - CVR: 36495189 - Blog