CV

Virksomheder

Festli ApS, Festli.dk (december 2014 – nu)
Mit nuværende iværksætterprojekt. Festli.dk sælger udklædning og med tiden også alt andet der har med fester at gøre. Drømmen er at sælge festartikler i hele Skandinavien, så domænerne Festli.no og Festli.se er selvfølgelig også sikret.

SafeBike ApS, eCykelhjelm.dk (august 2014 – august 2015)
Min anden webshop. Ganske enkelt en webshop hvor jeg solgte cykelhjelme – eCykelhjelm.dk.

eKondom.dk (november 2013 – august 2014)
Min første webshop var med salg af kondomer, hvor jeg kastede mig ud i det jeg anså som værende en spændende branche. Konkurrenterne på markedet havde ikke fulgt udviklingen inden for brugervenlighed og design på webshops, og her kom eKondom.dk som et frisk pust. 9 måneder senere solgte jeg webshoppen til en fornuftig pris, for at kunne fokusere fuldt ud på et nyt spændende projekt.

Tobias Ehlig Video (juni 2012 – november 2013)
Virksomheden Tobias Ehlig Video var mit første iværksætterprojekt, hvor jeg forvandlede min hobby med videoarbejde til noget jeg rent faktisk kunne tjene gode penge på. Primært arbejdede jeg for små og mellemstore virksomheder, hvortil jeg lavede reklamefilm og andre typer videoklip. I november 2013 valgte jeg – som et resultat af dalende interesse for projektet og lysten til at prøve noget nyt – at lukke virksomheden ned, for så at kunne koncentrere mig om min nyåbnede webshop.

Relevant erhvervserfaring

Online Marketing Intern, BillysBilling.com (juni 2014 – august 2014)
Sommeren 2014 brugte jeg i San Francisco hos det danske startup Billy’s Billing. Her arbejdede jeg med online markedsføring af deres regnskabsprogram til mindre virksomheder, som netop i den periode blev lanceret på det amerikanske marked.

Online Manager, StartupZoo (maj 2014 – september 2014)
StartupZoo er et kontorfællesskab for iværksættere, som i skrivende stund har kontorer i Silkeborg og Aarhus. Med ambitioner om at udvide til alle de større byer i Danmark og også udlandet på sigt, så er StartupZoo et ekstremt spændende projekt. Virksomheden er ejet af Steen og Thomas, og jeg hjælper dem med markedsføring af StartupZoo online

SEO-konsulent, FlereKunder ApS (maj 2013 – august 2013)
Studiejob med søgemaskineoptimering, sociale medier, analyser og tekstforfatning. Efter få måneder fandt jeg dog ud af, at jeg hellere ville lave SEO på mine egne projekter, end at arbejde timelønnet for andre.

Ildsjæl, AGFFAN.dk (juni 2008 – juni 2012)
Mit første iværksætterprojekt. Vi var fem engagerede fans af fodboldklubben AGF som stiftede en fanside, da jeg var blot 14 år gammel. Udover at jeg var medstifter og medejer fungerede jeg i perioder som webmaster, programmør, WebTV-producer, skribent, økonomiansvarlig, annonceringsansvarlig og meget andet. Fansiden lever stadig den dag i dag, dog på helt nye frivillige hænder.

 

Uddannelse

Handelshøjskolen / Aarhus Universitet (2013-2016)
Bachelor i Erhvervsøkonomi på IT-linjen, HA-it
Læs min bacheloropgave om Festli.dk her

Vejle Idrætshøjskole (2013)

Marselisborg Gymnasium (2009-2012)

N. J. Fjordsgadesskole (2000-2009)