Blog

3 værktøjer der skaber overblik over din markedsføring

Som iværksætter må man altid vægte fokus og overblik op mod hinanden.

Når man rammer dét sweet spot mellem udfordring og evner psykologer kalder ”flow” arbejder man mest fokuseret og effektivt, men samtidig glemmer man let tid og sted og endda fysiske behov.

Derfor kan det være godt at udlicitere planlægning, prioritering og anden koordinering til nogle solide tools. På den måde sikrer du din egen effektivitet og undgår fejl midt i den ofte stressfyldt hverdag som iværksætter.

Her er 3 tools, der kan hjælpe:

  1. Plandisc

Plandisc er det mest innovative bud på en avanceret og skybaseret, men samtidig minimalistisk, all-in-one kalenderløsning. Her får du mulighed for at nøjes med én enkelt kalender for hele din virksomhed.

På trods af, at løsningen er relativt ny (og udviklet i Århus!), er den allerede i brug hos store firmaer som BaneDanmark, Københavns Kommune og Institut for Menneskerettigheder.

Så hvad er det helt præcist, der er så nytænkende? Plandisc er først og fremmest en cirkulær og æstetisk kalenderløsning hvor du får et overblik over hele dit år ved kun ét enkelt kig. Derefter er det et skræddersyet og avanceret værktøj, hvor du med et sofistikeret adminstrationspanel kan bestemme, hvem der har mulighed for at se og gøre hvad.

Du kan på hver begivenhed vedhæfte dokumenter og billeder, og hele kalenderen kan embeddes (med firmaets logo endda) på hjemmesider og intranet. Det lyder måske en smule vovet og kompleks, men det taler til Plandisc’s fordel at både nye startups og gamle virksomheder adopterer deres system. Er det noget for dig, tilbyder de en gratis prøveversion og en omfattende video-guide til programmets funktioner på deres hjemmeside.

  1. TeamUp

Et mere begrænset – men ikke nødvendigvis dårligere – planlægningsværktøj hedder TeamUp.

Det er en team-baseret kalender, der ikke kræver hverken brugernavn eller login. Med et enkelt link kan du invitere dine medarbejdere, der så vil få en farve tildelt hver.

Det lyder måske lidt for pædagogisk, men både Harvard Universitet og Nasa bruger programmet, så lyt med lidt endnu.

Her er nemlig 9 tilgængelighedsniveauer, så hver bruger kun ser og redigerer det, vedkommende har administratorrettigheder til. Slut med rodede, konstant foranderlige og dobbeltbookede schedules – her sikrer du solid planlægning og samarbejde i real-time.

  1. WhenIWork

Få ting kan afbryde et workflow som en medarbejder, der kommer brasende ind af døren. Sådan behøves det ikke være, for med WhenIWork får både du og dine medarbejdere overblik over hinandens arbejdstider og fritid.

Det betyder færre forstyrrelser både derhjemme når du har brug for at slappe af, og mere effektivt workflow på arbejdet. Bruger du allerede iCal, Hotmail, Google Calendar eller noget helt andet? Intet problem – WhenIWork er kompatibelt. Du kan endda bruge Facebook (både android-app, Apple-app og web) til at melde dig syg eller på anden måde ændre arbejdstider.

Som chef får du så mulighed for at nægte eller tillade fraværsanmodninger – dét er smart.

Hvis du vil grave længere ned i fokus og strategi for din virksomhed kan bogen ”The Lean Startup” anbefales.

Eric Ries har med dén givet sit bud på, hvordan man styr på arbejdsgangene, undgår at vokse fast og i det hele taget bare lykkes som iværksætter. Den kan købes her.

Comments are closed.

Copyright © TobiasEhlig.dk - CVR: 36495189 - Blog