Blog

Affiliate hack: Sådan tjener du penge på 3byggetilbud.dk

Gæsteindlæg af Simon Bak Andersen

I juni havde jeg en EPC på 29,57 kr. på 3byggetilbud.dks affiliateprogram hos Partner-Ads. En EPC på 29,57 kr. vidner om et program, der er ganske god og ikke mindst nem at tjene penge på. I dette indlæg vil jeg give dig tre af mine bedste tips og tricks til at sende leads til 3byggetilbud.dk.

Inden jeg giver dig ”nøglen” til at tjene en masse penge på dette affiliateprogram, får du lidt info om, hvem jeg er og hvordan 3byggetilbud.dk fungerer som affiliateprogram.

Hvem er jeg?

  • Navnet er Simon Bak Andersen
  • Alderen er 22 år
  • Erfaring med affiliate marketing er 4-5 år
  • Tjener årligt et sekscifret beløb på affiliate marketing
  • Min personlige blog kan besøges på simonbakandersen.dk

Sådan fungerer 3byggetilbud.dk som affiliateprogram

  • En pris- og tilbudssøgende person lander på din side om hulmursisolering
  • På siden henviser du til 3byggetilbud.dk
  • Personen klikker sig videre til 3byggetilbud.dk
  • På 3byggetilbud.dk udfylder personen tilbudsformularen og anmodning om tilbud bliver sendt
  • dk verificerer anmodningen og du tjener mellem 100 kr. og 200 kr. på dit lead 

Hvorfor er 3byggetilbud.dk et så godt program?

Der er nogle klare fordele ved at arbejde med 3byggetilbud.dk som affiliateprogram. Disse fordele forklarer jeg nærmere om herunder. Hvis du er ny inden for affiliate marketing, så er det især fordele som nedenstående du skal stræbe efter, når du skal finde dine første affiliateprogrammer at arbejde med.

Et ”produkt” som nærmest sælger sig selv

3byggetilbud.dk er et fantastisk affiliateprogram, da produktet (få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave) stort set sælger sig selv. Slutbrugeren har nemlig INTET at miste ved at anmode om tilbuddene, hvorfor du som affiliate har meget nemt ved at henvise dine besøgende til 3byggetilbud.dk.

Derudover er der også et væld af folk som bruger Google til at søge efter priser, tilbud og lignende, når der skal bygges nyt – for eksempel et søgeord som pris på maling af vinduer. På den måde har du en stor målgruppe inden for mange brancher, du kan fange meget tidligt i ”indhentning-af-tilbud”-processen. I den tidlige proces er 3byggetilbud.dk det perfekte program at tjene penge på, da folk er meget ivrige efter at få den bedste pris på pågældende byggeopgave.

Fine leadpriser

En anden og meget stor fordel ved at arbejde med dette affiliateprogram er, at du får nogle ganske fine leadpriser. Du får mellem 100 kr. og 200 kr. pr. lead afhængig af, hvilken opgavetype der er tale om. På den måde skal der ikke særligt mange daglige leads til før det for alvor bliver sjovt! 

Konkurrencen er til at have med at gøre

3byggetilbud.dk beskæftiger sig med mange brancher, hvilket er til din fordel. Det er nemlig langt fra alle byggebrancher som tager søgemaskineoptimering seriøst. På den måde kan du forholdsvis hurtigt opnå nogle fine og lukrative placeringer. Nyt tag, isolering og vinduer er tre brancher som er semi-hårde at bide skeer med som ny affilate. Du bør i stedet fokusere på nogle lidt mindre brancher, hvor konkurrencen ikke er så hård. For eksempel faldstammerenovering, tagafrensning og tagrender.

Elite Annoncør på Marketers.dk

3byggetilbud.dk er også Elite Annoncør på Marketers.dk, hvilket vil sige, at du først og fremmest får en højere leadpris som marketersmedlem. Derudover bliver 3byggetilbud.dk også rådgivet af nogle af de bedste affiliate i branchen, hvilket er et kæmpe plus! Marketers.dk har i samarbejde med 3byggetilbud.dk lavet et webinar om, hvordan du får succes med affiliateprogrammet:

Tip 1: Undgå de mest konkurrenceprægede søgeord

Hvis du gerne vil have succes med 3byggetilbud.dks affiliateprogram, vil jeg anbefale dig at undgå de mest konkurrenceprægede søgeord. Der findes nemlig et væld af søgeord og brancher, hvor konkurrencen nærmest ikke er eksisterende. Find disse brancher og start med at plukke de laveste frugter først!

Long tail søgninger er guld værd

Personligt har jeg haft meget stor succes med artikler og sider, der er målrettet forskellige former for long tail søgninger. Long tail søgninger hvor ordet ”pris” indgår er meget effektivt, når du gerne vil tjene penge på 3byggetilbud.dks affiliateprogram.

Tip 2: Fokusér på sidens layout og opbygning (CTA!!!)

I jagten på bunkevis af leads må du gerne være lidt stilfuld. Med det menes der, at du godt må have fokus på at skabe et lækkert layout og en overskuelig opbygning, så dine besøgende har nemt ved at komme videre til 3byggetilbud.dk. Herunder har jeg indsat et screenshot fra en af mine sider. Denne form for layout og opbygning har jeg meget stor succes med – så lad dig endelig inspirere (uden at kopiere selvfølgelig J)!

Grønne knapper er lig med mønt i kassen

Som du kan se på ovenstående billede, benytter jeg mig af en grøn og tydelig knap. Dette vil jeg også anbefale dig at gøre. Den grønne knap bryder først og fremmest billedet, hvilket vil fange den besøgendes opmærksomhed. Derudover gør knappen det alt andet lige nemmere for den besøgende at klikke sig videre, hvilket er det overordnede formål!

Tip 3: Skab formidabelt indhold som håndværkerne vil linke til

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at der er penge at tjene ved at være placeret øverst i søgeresultaterne. For at være placeret øverst skal der nogle gode links til. Når du arbejder med 3byggetilbud.dks affiliateprogram, er du tit og ofte i direkte konkurrence med håndværkervirksomheder inden for pågældende branche. Derfor kan det være et kæmpe boost (indtjening- og placeringsmæssigt), hvis du formår at hente links fra konkurrerende håndværkerhjemmesider og lignende.

Hvordan får du håndværkervirksomhederne til at linke til dig?

Du kunne lave noget ekstraordinært godt indhold som håndværkervirksomhederne har lyst til at linke til fra deres egne hjemmesider. Det kan for eksempel være en massiv infografik eller video om, hvorfor hulmursisolering er så godt at få udført. Sådan en form for indhold er meget vel brugbar for et isoleringsfirma, da en infografik/video vil være med til at sælge produktet – og måske øge konverteringen?

Vær kreativ, men hav hele tiden for øje, at håndværkervirksomhederne skal have en god grund til at linke til dig!