Blog

Status på Festli.dk: Juni 2016

Det er efterhånden halvandet år siden at jeg fik idéen til Festli.dk – en webshop der skal sælge “alt til jeres fest”. I første omgang har jeg kastet mig over udklædning, og næste skridt er nu at tage festartikler til fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer mv. ind i sortimentet.

Udover at udvide med flere varer er planen også at Festli-konceptet skal lanceres i Sverige i 2017 på domænet Festli.se, og det har jeg store forventninger til. Specielt Halloween er kæmpe-stort i Sverige, og derfor er oktober måned ekstremt vigtig på mit marked. Planen er derfor at lanceringen skal ske 3-4 måneder inden da, således at vi kan nå at prøve alle processerne af inden vi rammer højtiden.

Derudover har jeg så etableret Fest24.dk i Danmark, som i første omgang skal fungere som en form for et affiliate-website for mig selv, altså hvor jeg henter trafik til Fest24.dk med henblik på at sende folk videre til Festli.dk. Se fx her hvordan jeg gør det med Find Holger kostumer. Hvis jeg får succes med dette kan det på sigt give mening at opgradere Fest24.dk til at være en decideret webshop med samme koncept som Festli.dk, men det må tiden vise.

Ellers er det værd at nævne, at jeg har intensiveret samarbejdet med den virksomhed som har stået for indkøb, lager og logistik for mig fra starten af. Tidligere på året overtog de også kundeservicen på Festli.dk for mig, og til gengæld skal jeg så bl.a. hjælpe dem med at få gang i deres webshop LivingZone.dk, som sælger forskellige ting inden for interiør. Det er en spændende opgave, da det er en webshop med stort potentiale, som også bliver suppleret af en fysisk butik.

Det var alt for nu. Tak fordi du læste med!

Comments are closed.

Copyright © TobiasEhlig.dk - CVR: 36495189 - Blog