Blog

Studie og iværksætteri er et godt match

Som du måske ved er jeg en ung iværksætter der i skrivende stund driver virksomheden Tobias Ehlig Video – en virksomhed jeg startede op imens jeg gik i gymnasiet. Efter et sabbatår hvor jeg har passet og plejet min videovirksomhed er det nu igen tid til at kaste sig over bøgerne, og jeg starter på mandag på min bachelor i erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet.

Uddannelsen er en af de absolut største i min by, og favner meget bredt ud over diverse erhvervsrelaterede emner. Her på 1. semester venter fag som matematik, statistik, regnskabsforståelse, bogføring, omkostnings- og investeringsteori, IT i virksomheder og mikroøkonomi.

I mine øjne er studietiden ideel til at starte virksomhed, fordi man typisk har meget fritid, ingen forpligtelser i forhold til egen familie og lave faste udgifter i privaten. Alt dette har jeg skrevet et blogindlæg om inde på StudieStartup.dk, hvor jeg fortæller om min oplevelse af at være studerende iværksætter.